Webapplicaties maken in Bubble

Word de volgende professionele webapplicatieontwikkelaar zonder programmeerkennis met de cursus 'Webapplicaties maken in Bubble'! Deze 8-weken durende cursus start op 21 maart 2023 en biedt de perfecte gelegenheid om in de wereld van webontwikkeling te stappen, zonder dat enige programmeerkennis nodig is.

Wat is Bubble?

Bubble.com is een no-code webapplicatieontwikkeltool die het mogelijk maakt om complexe toepassingen te bouwen, te testen en te publiceren, zonder enige technische vaardigheden. De markt voor no-code webontwikkeling is enorm groot en het is duidelijk dat er een groeiende vraag is naar mensen met deze vaardigheden. Als je niet vertrouwd bent met programmeren, of gewoon niet technisch bent aangelegd, kan de stap naar webapplicatieontwikkeling overweldigend zijn. Daarom is er nu de cursus “Webapplicaties maken in Bubble”, speciaal ontwikkeld voor niet-technische gebruikers.

Docent

De docent, Peter Lakeman, werkt al 5 jaar dagelijks met Bubble en deelt graag zijn kennis en ervaring met jou. In de cursus zul je leren over de basisprincipes van Bubble, zoals het toevoegen van elementen, het definiëren van werkstromen, data-modelling en database-beheer. Daarnaast zullen er geavanceerdere onderwerpen worden besproken, zoals UI/UX ontwerp, integraties en add-ons, deployment en publicatie. Serie oefeningen en praktijkopdrachten helpen je bovendien om de geleerde concepten in de praktijk toe te passen.

De cursus

Met deze cursus zul je snel inzicht krijgen in de mogelijkheden van Bubble.com en kun je jouw eigen unieke webapplicaties creëren, zonder enige programmeerkennis. Peter's jarenlange ervaring en deskundigheid zijn een grote meerwaarde voor deze cursus, dus schrijf je nu in en maak gebruik van deze unieke kans om te leren van een ervaren expert in deze branche.

De cursus is flexibel opgezet en je kunt deze in eigen tempo volgen, maar ook tijdens de extra wekelijkse online meetings kun je vragen stellen of extra uitleg krijgen. Maak de stap naar de toekomst van webontwikkeling zonder programmeerkennis, vandaag nog!

Schrijf je nu in voor de cursus “Webapplicaties maken in Bubble” en word de volgende professionele webapplicatieontwikkelaar, met de vaardigheden die in hoge mate gevraagd zijn op de markt.

Cursus onderdelen

I. Introductie

A. Wat is Bubble.com

B. Doelgroep en voor wie is deze cursus bedoeld

C. Wat kun je verwachten na afronding van de cursus

II. Aan de slag met Bubble

A. Account aanmaken en inloggen

B. Overzicht van de interface

C. Eerste project aanmaken

III. Basisfuncties van Bubble

A. Elementen toevoegen aan een pagina

B. Workflow definiëren

C. Data-modelling en database-beheer

D. Geavanceerde opties: formulieren, gebruikersbeheer, en meer

IV. UI/UX ontwerp

A. Pagina-ontwerp en customisatie

B. Gebruik van templates en themes

C. Responsive design en aanpassing aan verschillende schermgroottes

V. Integraties en add-ons

A. Overzicht van beschikbare integraties

B. Hoe integraties toe te voegen en gebruiken

C. Add-ons gebruiken om functionaliteit uit te breiden

VI. Deployment en publiceren

A. Overzicht van deployment-opties

B. Hoe een website of app publiceren op Bubble

C. Veiligheid en beveiligingsmaatregelen

VII. Oefeningen en praktijkopdrachten

A. Serie oefeningen om de geleerde concepten toe te passen

B. Praktijkopdrachten voor hands-on ervaring

VIII. Afsluiting

A. Samenvatting van de belangrijkste concepten

B. Tips voor verdere leerweg en verbetering

C. Toekomstperspectieven en mogelijkheden met Bubble.

Deze cursus biedt een overzicht van de belangrijkste aspecten van Bubble.com en helpt niet-technische gebruikers om snel aan de slag te gaan met de no-code web applicatieontwikkeltool.